Charlotte Casiraghi on the cover of French Vogue's September Issue/Šarlot Kaziragi na naslovnici septembarskog izdanja francuskog Voga


Septembarsko izdanje francuskog Vogue-a je izabralo Šarlot Kaziragi kao modnu ikonu Francuske. Fotografije je uradio poznati modni fotograf Mario Testino.
Šarlotin stil: neo bcbg (bon chic bon genre), što bi u slobodnom prevodu značilo-ono što malo vuče na snobovsko ili jednostavno rečeno-šik, fan je modnih kuća Miu Miu i Chanel, a izgled joj je bez greške u ukusu.

Drhtite Pipa i sve ostale Kejt Midlton, Šarlot uspeva da izgleda šik, a sasvim prirodno (normalno, reći ćete, kad je unuka Grejs Keli).


P.S. Da me ne shvatite pogrešno: kao HjUDž fan Kejt Midlton, koji se uzdržava da ne dosađuje narodu, u vreme kad svi pišu samo o njoj, odlučila sam da podelim sa vama nešto malo drugačije, jer ipak je Šarlot (bar  po mom sistemu informisanja) prisutna duži niz godina, a izgleda da će tek doživeti svoju modnu popularnost, s obzirom na genetiku i na svedenost u stilu, koji je nasledila od svoje majke Karoline od Monaka tj. Princeze od Hanovera.
0 коментара:

Post a Comment

Love to hear from you!