It's fun to play with nail polish! Part 2Da, imala sam mnooogo slobodnog vremena :) nažalost zahvaljujući tome što sam bolesna već oko 6 nedelja, pa sam bila prinudjena da se odmaram što zbog iznemoglosti, što zbog upornog kašlja, što zbog temperature...koju još uvek pokušavaju da reše i nadam se da će to biti uskoro, jer mi bitno utiče na kvalitet života-nisam navikla da nemam snage i da ne mogu sve, ama, baš SVE da uradim...odjednom... ;)
Uglavnom, rešili su analizama, doduše malo kasno, ali bitno je da su našli šta je: Mycoplasma pneumoniae-atipična upala pluća koja ne može da se otkrije rendgenskim snimkom, ni "slušanjem" pluća, a nije pala na pamet ni jednom od 4 pulmologa koji su me pregledali, iako su svi simptomi bili tu, jasni ko dan.
No, posle 3 snimanja (u zagradi: zračenja), 14 vadjenja krvi, 38 taxi vožnji (jako bitno, izmorilo novčanik isto koliko i telo!), 11 lekara specijalista, svaka im čast, ali nisu došli do rešenja, rezultate je dalo 20 analiza koje su mi u izolaciji na infektivnom uradili na sve moguće parazite, viruse, bakterije i ostale napasti i sreća pa ih nemam, osim ove potvrde da je svo ono mučenje bilo zbog upale pluća, posle koje oporavak traje 10 nedelja (!?!)...(biće dosta vremena za još nail art-a :p)
Što se nail art-a tiče: neki su uspešniji, neki manje-više...:) Iskoristila sam maksimalno ono što sam imala pri ruci, osim žutog i zelenog laka. Njih je moj dragi išao da kupi dole na pijačicu, gde je razgovor sa prodavcem tekao otprilike ovako: 
''A, jel to za kola?"
''Ne...za ženu. Kola nemam, ženu imam!''
By the way, super su pristupačni lakovi na pijačici, iznenadila sam se jer godinama lakove kupujem u Dm-u, uglavnom Essence (Colour&Go), Rimmel (60 Seconds), Aura, Rimmel (French), posto me put nikad ne nanese negde gde mogu da kupim Golden Rose ili možda ne vidim kad prolazim, uglavnom, eto :)

P.s. Još neko vreme neće biti outfit postova, jer nisam za slikanje ovako izbodena, bleda, sa PPD testom (za tuberkulozu) na ruci :p 
Ali planiram da vas malo prošetam po svetu, ako se slažete :) :*3 коментара:

  1. super je nail art! najbolji su mi strumfovi, cupcakes i cica mace :)))

    ozdravi brzo :)

    ReplyDelete
  2. Kolacici, masnice, lubenice i mace su moji favoriti:) Stvarno si kreativna:) Zelim ti da se brzo oporavis!

    ReplyDelete

Love to hear from you!