Fashion Inspiration: Bianca Brandolini


Bianca Brandolini    
     
Sa EKSTRA-vitkom siluetom i ključajućim temperamentom, Bianca Brandolini je od onih devojaka koje imaju STIL u krvi. Porodični virus- njena majka radi u modi, njena sestra Coco takođe-koji ova džet seterka ŠARMA neće promeniti u profesionalni projekat. Već je odlučeno:  što se nje tiče, to će biti KINEMATOGRAFIJA.


JEDNA DEVOJKA „Italijanka u Francuskoj, ali Parižanka u Italiji“: koreni Biance Brandolini govore odmah o njenoj ličnosti. Otac Italijan, pravi Venecijanac, majka polu Francuskinja, polu Brazilka...Sa 21 godinu i inicijalima -B.B.- što je svojevrsno predodređenje, ova buduća glumica sa bez sumnje latinskim temperamentom (’’volim kada se nešto dešava, pa bila to i svađa’’) da se nastani u kvartu Saint-Germain des Prés i da strasno napadne studije kinematografije.

JEDAN STIL  Svakodnevno džins- ali samo najistaknutijih marki: Tsubi, Italia Independent, Citizen of Humanity, J Brand do farmerki sa visokim strukom My Lovely Jeans ispunjavaju njen plakar i garderobu, koje nosi sa majicom, košuljom (’’ništa što steže’’) i parom baletanki Miu Miu ili sa ravnim čizmama Vivienne Westwood. Casual sa aksesoarima kao što su ogrlice, kapice, šeširi, ali ’’kačket nikad’’.

FETIŠI  Njen krzneni prsluk bez rukava Isabel Marant i Louis Vuitton crni džemper od kašmira, koji je nasledila od majke i oko kojeg se dugo raspravljala sa sestrom Koko...ali i naočare za sunce Tom Ford i Italia Independent, kao i Ray Ban ’’sa kojim izgledam kao mušica, ali mislim da je mnogo zanimljivo’’.

VEČE  ’’Kad se treba srediti, uvek mnogo volim Valentino...od Valentino Garavani.  To je glamur koji odgovara kako mladoj devojci, tako i ženi, u svim okolnostima.’’  S druge strane, tu je Giambattista Valli, ’’prijatelj’’. Kod jednog, kao i kod drugog,  Bjanka ide sa istim zadovoljstvom  ’’u showroom-ove, da proba, da ponovo proba’’  odeću koja može da se nosi bilo sa ravnom obućom, bilo sa Chanel ili Louboutin štiklama.

TAŠNE Ili Balenciaga ili Yves Saint Laurent. Tog dana torba od krokodilske ili zmijske kože, a unutra njen Hermes rokovnik, Blackberry, iPod, Pradin novčanik od krokodilske kože, kao i flašica Physiomera (sprej za nos), jer, objašnjava ona nasmejano, ’’uprkos toplom vremenu, uspela sam da se prehladim’’.

POSLEDNJI CRUSH  Ružičasti Goyard kofer kupljen u ulici Fabourg-Saint-Honoré.

LEPOTA Lagana šminka Shu Uemura, olovka za usne Nars i ’’basta’’. ’’Ne volim prenaglašene boje, prenatrpane kapke, jarko crvene usne...’’ naglašava. Za lice, proizvodi Joelle Ciocco ’’isključivo’’, i da ne zaboravimo, sa svakom promenom godišnjeg doba, poseta kozmetičkom salonu. Osim dva sata laganih vežbi nedeljno i jake želje za plesom, nema tajnu za održavanje dobre forme, ali ima naviku da neguje kosu kod frizera: ’’ Ne češljam se apsolutno, nikad, prepuštam se jedino i potpuno rukama mog gurua, Australijanca Dejvida Maleta.’’

PARFEM Samo jedan: En Passant, koji je mešavina mirisa jorgovana i vrućeg hleba koji je kreirala jedna druga Italijanka, Olivia Giakobetti za Frederic Malle.

TABUI Tri: papuče, ranac i špicaste cipele. I Coca Cola Light- Bianca pije samo ’’pravu’’.

NAKIT ’’Volim sve što mi pokloni baka, kao ovu ogromnu ogrlicu od ametista (’’njenog“ kamena) sa krstom od crnih dijamanata. U njenim fijokama nema velikih imena sa Place Vendôme, ali ima kreacija koje potpisuju Aurelie Bidermann ili Vannesa Mimran, sjajni nakit sa životinjskim likovima Delfine Delettrez i njen čelični Rolex. Njeno zlatno pravilo: ništa previše šljašteće.

DESTINACIJE Venecija, redovno, gde poznaje svaki kutak, svaki tajni kanal i mesta za koja ne znaju turisti u prolazu. Tri puta godišnje, iskrcava se na porodično imanje Trancoso, u Bahiji, u Brazilu. ’’Tamo se osećam prijatno, mnogo volim duh Brazilaca, mnogo su otvoreniji, srdačniji nego u Evropi.’’ U svakum slučaju, njena mesta za sletanje, za vikend odmor, za odmor od nedelju dana, smeštena su na obali mora: Grčka, Španija, Korzika, Sardinija...

ADRESE Iako nije kompulsivna kupoholičarka , redovno ima ’’krize’’. U ovom slučaju, pored drogerija u kojima može da provede čitave sate gledajući kreme i šampone, Bianca Brandolini voli da ugađa sebi i u luksuznim robnim kućama kao što su Bon Marché, Colette i Montaigne Market.

KINEMATOGRAFIJA Bianca Brandolini bi želela da je bila Marija Antoaneta ispred objektiva Sofije Kopole i pažljivo prati italijansku kinematografiju. Među njenim skorijim ’’crush-evima’’ su: Moj brat je jedinac  od Daniele Luchetti, Kriminalna romansa od Michele Placido i Ne pomeraj se  od Segio Castellito. Bianca Brandolini priznaje da  ’’nije neko ko je previše romantičan u životu’’, ali mašta ’’da tumači neku zaljubljenu ženu, kao Geena Rowlands u Beležnici Nick-a Cassavetes-a. Ili neku lujku’’.























4 коментара:

  1. I've been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this information So i am happy to express that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most surely will make certain to do not fail to remember this web site and provides it a glance on a relentless basis.
    Also visit my website - cover up makeup for stretch marks

    ReplyDelete
  2. But free online, you can say that while crunches for abdominal pain.
    A novel pain management. Treatment of Sciatica Related Lower Nerve Pain
    is something that most people do not have to
    do when you have back problems by getting sunlight
    daily. The partial curl helps stretch the surface of the pain in the
    spine, which starts on one of the American Chiropractic Association's Lift Light, Shovel Right initiative. Incorrect posture throws the head.

    my web page: acupuncture Back pain Hortonville
    Take a look at my web page ... acupuncture back pain Hortonville

    ReplyDelete
  3. Applying a insensate compact care a bag of ice or a affectionate one use causes carpal tunnel
    syndrome corpse potent, even when examination suggests otherwise.


    my web-site; Bayville carpal tunnel doctor
    My site > Bayville carpal tunnel doctor

    ReplyDelete
  4. mainstream tinnitus remedies use medications but it hasbeen proven that it can Exasperate the sounds Approaching from tinnitus.
    duplicate this quatern times te horen, moet je er niet aan denken.
    Both alcohol and deep brown toxically stimulate the central
    the work bench can really movement you plump for troubles when you workbench.
    It drives detrimental to your health and could eventually be fatal if put-upon in the wrong way.
    Hither are the number 1 stairs that atomic number 30 helped to improve symptoms in
    sure inquiry subjects.

    Also visit my page Pulsatile Tinnitus Ct Scan
    Also see my site - pulsatile tinnitus ct scan

    ReplyDelete

Love to hear from you!

 
OASAP - Street Fashion Women's Clothing Online