How to: Wardrobe & Shopping Tips

"A great lasting wardrobe isn't about certain look, but about dressing as yourself".


"A great lasting wardrobe isn't about certain look, but about dressing as yourself".

Sve je receno!
Poenta je obuci se da se osecas dobro u svojoj kozi, a ne truditi se da postignes odredjeni izgled.
Tvoj garderober moze da se bazira na skinny jeans-u, dzemperima i jaknama ili na gomili haljinica koje ti dobro stoje, koje mozes da stilizujes za razne prilike nakitom i aksesoarom.
Samo tako ces imati garderober koji ce ti sluziti dugo, dugo..."The perfect wardrobe should make the mornings easier, not be something you have to work at".

Ova recenica moze biti spas za sve nas koji se nadjemo pred novom kolekcijom u radnji i padnemo u ocaj, jer nam se toliko stvari svidja, a nismo u mogucnosti da sve kupimo.

Ako imas stvar koju volis i mogla bi da je nosis svaki dan, onda sledeci put kad kupujes, razmisli da li nova stvar ide uz tu koju vec imas i pokusaj u tom pravcu da gradis svoj garderober.
Tako ce se sva tvoja garderoba uklapati jedna s drugom i biti nadogradjivana na bazu tj. tu stvar koju volis."It's about being super comfortable".

Zasto sve mi gomilamo obicne majice, farmerke i baletanke?
Zato sto nam je udobnost na prvom mestu, uvek bila i uvek bice.
Imati tri od cetiri para farmerki koje stvarno dobro stoje, znaci da se mozes obuci zatvorenih ociju, zato sto imas formulu koja ne moze da omane.
Zimi prakticno svi zivimo u skinny jeans-u, majici, debelom dzemperu i cizmicama."There is nothing better than a one-piece, trow-on sort of outfit".

Ovo se odnosi na leto.
Nema niceg boljeg nego nabaciti opustenu haljinicu sa kojom ne moras nista da uklapas."You don't have to spend fortune to look good".

Dakle, sve sto ti treba je par odlicnih farmerki, bela majica i blejzer.
Duks koji mozes da nosis sa svacim i haljina koja moze da se prilagodjava od jutra do veceri."When shopping it's adaptability that you should keep in mind, by considering how many pieces of your existing wardrobe a purchase will match or successfully update".

Kada kupujes, treba imati na umu prilagodljivost tj. sa koliko stvari koje vec imas u ormanu mozes da iskombinujes novu stvar."The perfect wardrobe boils down to what we feel most ourselves in".

Na kraju se sve svodi na to da savrsena garderoba treba da ucini da se osecamo dobro u svojoj kozi.
Da li su vam pomogle ove male mudrosti?
Kakve su vase navike u shoppingu?


6 коментара:

Love to hear from you!