Travel: Slovenska Plaza
Evo jednog neplaniranog posta.
Bela, jos izubijana od puta (izgleda su modrice glavni aksesoar ovog leta), sa nesredjenom linijom, jos neuhodana u organizaciji u novom prebivalistu, gde je vestina prilagodjavanja preko potrebna...ali nemocna kad su u pitanju pejzazi i slikanje istih. 
Iza ove baste sa ruzama krije se autobuska stanica, a sa druge strane je pravi mali zooloski vrt, sa labudovima, lanetom, paunovima i patkicama i tek sad vidim da to nisam stigla da slikam!

Borba sa internetom na Crnogorskom primorju je besmislena.
Svuda pise da ima wi-fi i tako te navuku na plazu, u kafic, a istina je da je nemoguce nakaciti se. 
Slovensku plazu nesto ne volim, uopste, ne volim mesta koja ljudi biraju zato sto im je lakse i blize. Guzva, ne bas cista voda, gust saobracaj, dok plivam stalno moram da pazim da nekog propustim ili da li ce neko mene da propusti...otprilike kao voznja u Beogradu.
Slovenska plaza dodje kao dobro resenje samo ako zakasnite na plazu taj dan, jer je beba spavala, pa jela, pa je bilo prevruce za izlazak...3 коментара:

  1. Prelepe fotografije! Pratim te! :)

    ReplyDelete
  2. super fotkice ;) izgleda da si bila negde u mom komsiluku :) a Slovenska plaza je mesto koje lokalno stanovnistvo uvek izbegava zbog guzve :)

    ReplyDelete

Love to hear from you!