DIM: Did it Myself ;) part2 or I'm partially back...





Ballerina girl
broche




ring




























Evo me, posle pauze od četiri nedelje, četiri najgore nedelje u mom životu, u toku kojih sam se napatila po lekarima svih mogućih specijalnosti, koji nisu uspevali da pronađu šta mi je, a rezultati i analize su nagnali muškarce u mojoj okolini da zaplaču, u međuvremenu sam, da ne bih mislila na bol i pošto pod temperaturom, koja je trajala sve vreme, nisam bila u stanju nista drugo da radim, čak ni da crtam, uspela sam da eksperimentišem sa satenskim trakama i dugmićima, koje je moja...zdravija :) polovina, sa elanom ''sve samo da ti bude dobro'' išla da kupi kod onih gospođa u pozamanteriji, koje su ga, verujem, gledale sa podozrenjem, bar onaj drugi put u toku istog dana ;)


Tu noć sam završila u Urgentnom centru, a jutro sam provela u Kliničkom, pa sam malo ''oladila'' sa rukotvorinama, jer i sledećih dana sam svaki dan išla kod drugog lekara ili da mi vade krv u privatnoj laboratoriji, gde sam isto naplašila ljude, jer su me zvali odmah, da kažu da rezultati nisu dobri i da dođemo odmah.


Budžet nam je otišao na 25 taxi vožnji (što će mi, u poverenju, nedostajati kad ozdravim ;) ) i lekove ( jer je sistem idiotski, pa kad ti prepišu pedeset lekova, morate da idete kod lekara opšte prakse po recepte i upute, u mom slučaju u DZ Stari Grad, koji je ubedljivo najgore mesto za otvaranje kartona, jer kod njih ne važi naznaka "HITNO!", sa kojom odmah ulazite u svim ostalim zdravstvenim ustanovama, i pritom su tako "stručni" da kad vide šta se dešava, zamuknu, pa ne progovaraju ni reč, da li zato što se osećaju krivi zbog pogrešne dijagnoze i neadekvatnog početka lečenja koje je donelo samo štetu...). 


Tako da mogu da kažem, da je ovo najduži period kako nisam ušla u radnju, nemam predstavu šta se dešava po gradu, a mislim i da sam se delimično izlečila od kupoholičarstva koje me je pre nego što me je ova, i dalje neidentifikovana bolest zaustavila, zahvatilo kao neko ludilo! Kupovala sam i od nepostojećih para i jedva čekam da sve obučem, samo da ovo prođe!

p.s. Hvala devojkama na predivnim komentarima, mnogo su me obradovale i mnogo mi znači podrška u ovim trenucima! Puno poljubaca za sve! Divne ste!




3 коментара:

  1. Sve je predivno! Svaka chast na kreativnosti u tako teshkim trenucima! Verujem da ce se sve uskoro srediti! Zhelim ti zaista sve najlepshe, izdrzhi, to je, sigurna sam, samo josh jedan test u zhivotu! Budi hrabra, ochekujem uskoro neke dobre vesti ;) <3

    ReplyDelete
  2. Predivne stvarčice, svaka čast :) Nadam se da će sve biti ok :*

    https://mollystylebook.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Uh covjece!Najezih se:-S Bice sve ok,vazno je da si tako slatko pozitivna i inspirisana za ove divne stvarcice!
    Uz tebe smo;)
    xx
    B.

    ReplyDelete

Love to hear from you!

 
OASAP - Street Fashion Women's Clothing Online