Happy New Year 2012!








































Evo kako je Nova 2012. godina dočekana sa mog prozora!
Poređenje sa ratnim izveštačima je sasvim u redu, uzevši u obzir opciju sequential zbog koje je moj aparat škljocao kao lud, u rafalima :)

Želim vam srećnu i lepu 2012., ni jedan grip, puno para, dovoljno posla, dosta iskrenih prijatelja, ni jednog neprijatelja, ostvarujte svoje želje, nemojte čekati da se nešto samo desi, budite fini prema onima koje volite i koji vas vole, budite fini prema svima, jer ćete tako ulepšati i drugima i sebi dan, nemojte se gurati po prevozu ;) nemojte psovati kao kočijaš na sav glas na sred ulice (kao ja juče) toliko da se ljudi iz tramvaja okreću, a sagovornik preko telefona (na koga ste se drali) pita: s kim pričaš? xD
...Perite četkice za šminku, ne trapajte se (moja baba je imala najlepši ten do 70-te godine jer se nikad nije šminkala, a u frižideru je imala samo pomade i kremice), nemojte da sprovodite 'strategije' sa momcima (kao moja najbolja drugarica) jer nema tu mnogo nauke, svi smo ljudska bića...komunicirajte, komunicirajte i samo komunicirajte!

Nemojte da gladujete zbog linije, otići će vam pankreas. Smanjite hleb i sarme, jedite povrće dok ne puknete, meso umereno, ako treba tu su Oligovit i Beviplex, kao dodatak da ne opadne imunitet!
Ne kupujte jeftine stvari, uvek se zapitajte: da li mi ovo treba?, šta će mi?, kad ću nositi?
Umesto toga odvajajte po malo u kasicu prasicu i iskoristite da odete na neki put, promenite misli, saznajte nešto novo, proširite vidike...
Ljude koji vam smetaju slobodno izbacite iz svog života, ne časite časa, ipak je to vaš život (osim ako to nisam ja, onda zanemarite poslednju rečenicu)!

Eto, sa moje tačke gledišta mislim da više i ne treba čoveku da bude srećan!

Hvala vam na svih 12.739 pregleda strana!

I zaista se nadam da će ova godina biti najbolja do sada!

Puno, puno, puno







2 коментара:

  1. Srecna nova godina! Sve najlepse!
    Slike su stvarno predivne! :)

    ReplyDelete
  2. Hvala! Srećna Nova godina i sve najlepše i tebi takođe! :)

    ReplyDelete

Love to hear from you!

 
OASAP - Street Fashion Women's Clothing Online