It girl: Coco Sumner


















She's musician and Sting and Trudie Styler's daughter. 
In 2010. she recorded her debut pop album 'The Constant' with her band 'I Blame Coco'. 
Preferring to sleep on friends' sofas – although she owns a house in Victoria and has just bought a cottage in Wiltshire – she has refreshingly dirty nails and is fiercely independent, despite Sting's estimated wealth of £180m. She started making music at the age of four, while holed up in her bedroom at the family's sprawling Elizabethan mansion in Wiltshire, after her dad bought her a guitar, but her parent's never heard any of it. Sumner is unconventionally beautiful with dark hair and seductive eyes – although, strangely, she says, "I hate my face". Wearing red shorts and a white dress-shirt and ankle-length riding boots, she resembles a tomboy, while her long stick-like legs have goose pimples from the cold. She seems to be living in a world of her own and has an otherworldly quality to her as she sits down on the sofa, covering herself with an overcoat to stay warm.
 She isn't a typical showbiz kid because of her family roots, she says. "My dad's father was a milkman and my mum's dad was a farmer in the War. It wasn't really about parties and champagne. I like to work for money and food and doing music isn't really work. It's brilliant and it's fun. I'm not really lounging around on a beach doing nothing."


******* ♥ *******

Pored toga što se bavi muzikom, ona je i Stingova ćerka.
Ima svoj bend 'I Blame Coco', a svoj prvi album 'The Constant' je izdala 2010.godine. 
Iako poseduje kuću u Viktoriji, a upravo je kupila 'kolibicu' u Viltširu (Engleska), ima prljave nokte i izuzetno je novčano samostalna, uprkos Stingovom bogastvu procenjenom na oko 180 miliona funti ( oko 300 miliona eura, vi dalje računajte u dinarima ;) ). Počela je da stvara muziku u svojoj četvrtoj godini, zavlačeći se u svoju sobu u elizabetanskoj vili u Viltširu, nakon što joj je otac kupio gitaru, ali roditelji nisu čuli ništa od toga (moguće zbog veličine kuće). Neuobičajeno je lepa, sa tamnom kosom i zavodljivim očima, iako za sebe kaže da mrzi svoje lice. U crvenom šorcu, beloj košulji nalik na haljinu i čizmicama do članaka, liči na lokalnog momka, dok joj se duge, štrkljaste noge ježe od zime. Izgleda kao da živi u svom svetu i da ima neki van-ovog-sveta kvalitet, dok sedi na sofi prekrivena kaputom da bi se ugrejala. 

Zbog svojih porodičnih korena, za sebe kaže da nije tipično dete šou-biznisa. Njen deda sa očeve strane je bio mlekadžija, a mamin otac je bio zemljoradnik. To nema mnogo veze sa zabavama i šampanjcem. Kaže da voli da radi za novac i hranu, a muzika teško da se može nazvati radom. Fenomenalno je i zabavno. "Nije kao da se izležavam na plaži i ne radim ništa" reče Koko i dade nam pouku.








13 коментара:

  1. ona je preslatka, a njena pjesma Bohemian Love je superrr!

    fashionableroad.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. sada cu biti totalno glupa i neupucenja...i blame coco je stingova cerka!?!?! bozeee....nisam imala pojma

    ReplyDelete
  3. meni je ona sva kao neki dečačić :)
    i to ne dečak, nego baš dečačić :D

    ReplyDelete
  4. Divan post. Obozavam njenu muziku i ceo njen stil!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) drago mi je da sam ga napisala onda :)

      Delete
  5. http://3.bp.blogspot.com/-s4OTGsRZYw4/T0PUX6T5lWI/AAAAAAAAH_w/kx1i_h8LfPM/s640/936full-coco-sumner+(1).jpg
    na ovoj slici je tako slatka :)

    ReplyDelete
  6. Ni ja nisam imala pojma da je Stingova ćerka:)Jako je simpatična;)

    ReplyDelete
  7. Outfit sa trece fotke - za 10-ku! :)
    http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ReplyDelete

Love to hear from you!

 
OASAP - Street Fashion Women's Clothing Online