Prednovogodišnji outfit

Gilet: Quechua
Jacket: Bershka
Sweater: H&M
Scarf: Camaieu
Belt (red): Miss Sixty
Belt (black): The Manual
Bag: Monoprix
Socks: New Look
Hat: Chinese made from Lo
Boots: Bazar Sajam




























Dan pred Novu godinu je uvek u full speed-u, čak i onda kad se probudite i konstatujete da je sve završeno i da možete da se opustite. E, pa ne možete! Istrčala sam maraton po prodavnicama, nabavila neke nenormalno jeftine stvari, uveče krenula na event zvan Superkvart i završila u Inglotu od pola 10 do pola 12!

A, da! I prvi put obukla ovaj Quechua prsluk koji sam kupila u Francuskoj i koji je čučao čameći u koferčini, verovali vi ili ne! 

Kupila sam i bundicu za neverovatno malo para! Neću da kažem koliko, ali još ne mogu da se oporavim i da dođem k' sebi! Već 2 nedelje imam ceo outfit u glavi za nju i jedva čekam da...pa, da kupim čizmice da ih obučem uz nju! 
:D

Minđušice su kupljene u jednoj radnjici koja ima na zidu diplomu o učešću na Svetskoj izložbi parfema u Londonu 1938.godine i koštale su 100 din. Mnogo su slatke, ali nikad više neću kupiti nešto slično, jer sam se sutradan probudila sa alergijom na uvetu. Nikad nisam bila alergična na bižuteriju, moguće zato što je nikad nisam nosila i uprkos tome što su očišćene, izašao mi je ekcem.

Dakle, moja parola da 'pošto nemamo para kupujemo kod Kineza ili neke nenormalno jeftine stvari' otpada i vraćam se na staru parolu 'nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stvari' (ma koliko moja majka mislila da sam snob!).

A što se eventa Superkvart tiče, moj prognozer je rekao "znaš kako to bude, stave jedan stejdž, okupi se šačica ljudi i to je to" i tako je i bilo! Mi prošli, nigde žive duše, zapucali naravno u Inglot, ostali do pola 12, kupila par osnovnih stvarčica koje znam da će me razveseljavati svaki dan, a ne samo oko NG...naravno, šta god sam htela nije bilo, kao i uvek :) ili nema magnet paleta od 6, nego sa ogledalcem, ili kad izaberem 5 stvari, nema ta nijansa ruža, pa onda vraćaj jednu senku i ruž...na kraju sam prošla baš povoljno i jedva čekam sledeće sniženje da pokupujem ostalu gomilu koja mi treba!

U povratku mi je jedan pripiti komšija sa Dorćola promrmljao neki kompliment u facu, dok je šetao kera, mislim psa, kućnog ljubimca. U tramvaju su se zadesili pecaroši sa štapovima i jedan je imao čudan spazam vratnih mišića jer je glavu pokretao samo gore-dole :p

U sledećem postu, tj. OVDE možete videti sadržaj moje Inglot kesice od milošte zvane goodie bag.




2 коментара:

Love to hear from you!

 
OASAP - Street Fashion Women's Clothing Online