Ripped Boyfriend Jeans & Heels

Boyfriend jeans je postao jedan od essentials tj. osnovnih komada, jer je već godinama prisutan (moj ima već 4 godine), ali možda i najteži za uklapanje, jer vrlo lako može da nas "proguta", da nas "skrati" i "udeblja", ako ga pogrešno ukombinujemo. A njegova lepota je baš u raznovrsnosti. Sa pravim štiklicama i jaknom idealan je za hot dejt, a sa baletankama i lakim aksesoarima u opuštenoj vikend varijanti. 
Ovih dana boyfriend jeans je sveprisutan i kao svaki klasik koji se svako malo vraća u modu zahteva da ga izvadimo sa dna ormara i da osmislimo nove i sveže načine na koje možemo da ga nosimo.
Ovih dana je OBAVEZNO nositi ga uz štikle!
Ako ga nosite u izlazak, pobrinite se da ostatak garderobe laska figuri, dakle, štikle, ženstvena jaknica i bluza. Vikendom je nekad nezamislivo da se utežete u skinny jeans, zato patičice ili baletanke i dobar top odlično idu uz široke farmerke. Da smo u nekom romantičnom filmu ili ako neko ima priliku da šeta po peščanoj plaži, sve što joj treba je mornarska bluza i par sunčanih naočara da uživa u zalasku sunca...























A i idealan je za prelazni period za prikrivanje onog viška koji niko drugi ne vidi osim nas!
;)





5 коментара:

  1. Stvarno odlična kolekcija fotografija, mada nakon sandalica na prvoj slici ništa više ne mogu ni da upamtim :) BF Jeans samo uz štiklice, definitivno. Meni se ne dopadaju ove farmerice kojima čitavo parče fali,samo lepo i fino iscepane dolaze u obzir :)

    ReplyDelete

Love to hear from you!

 
OASAP - Street Fashion Women's Clothing Online