HAUL: Nyx













THALIA lipstick/NUDE PINK lip pencil

HONEY lipstick/NUDE BEIGE lip pencil

Oduševljena sam nijansama Nyx olovaka za usta i ogromnim izborom boja karmina. I ne samo to. Možeš da se izgubiš pokušavajući da izabereš i gledajući u sve te karmine, rumenila, olovke, pudere, pudere za obrve, a o paletama da ne pričamo!
Imaju oko 12 nijansi tečnih pudera, 10 nijansi pudera u kamenu, 23 nijanse rumenila, pa neke inovativne stvarčice kao roll on sjaj za oči, wonder olovke koje se mogu koristiti za oči, kao korektor, kao hajlajter...
Ovde sam se držala neutralnih nijansi, mauve ili boja sleza je uvek bila logičan izbor i za usne i za obraze, dok je uvek bolje uzeti žući puder, nego narandžasti, pogotovo ako ste skloni crvenilu ili se stidljivo zarumenite u nekim situacijama.
Tri nijanse su tu za nijansiranje lica, čim stignem stavljam i video, sam tok je smešno-strašan, ali je krajnji rezultat ispoliran ten, idealno za neke posebne prilike...







11 коментара:

  1. ja sam odusevljena njihovim olovkama za oci ;)

    ReplyDelete
  2. kao da sam ja birala :-) Moze swatch pudera i olovki i honey ruza :DDD

    ReplyDelete
  3. Jao moram da uzmem nesto njihovo! :D
    xx

    ReplyDelete
  4. Koja je cena tecnih pudera? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mat su 675 din. http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/product/mat-tecni-puder-smf03-natural

      Delete
  5. Kakvo su se pokazali tečni puderi? Ja sam istraživala ali nisam našla baš puno komentara o tim puderima. Aa već ih neko vreme gledam. Pozdravko! :)

    ReplyDelete

Love to hear from you!

 
OASAP - Street Fashion Women's Clothing Online