H&M STUDIO A/W 2014

Za jesen 2014, H&M Studio u Pariz donosi nonšalantnu eleganciju

Na pistama Pariske nedelje mode prethodne večeri je H&M Studio, što je novi naziv za ključne odevne predmete H&M-ove sezonske kolekcije, predstavio svoju kolekciju za jesen 2014. godine. Događaj je održan u pariskoj Velikoj palati pred 600 zvanica, uključujući Mirandu Ker, Džesiku Albu i Solanž Nouls, a manekeni kao što su Andrea Diakonu, Džoan Smals, Izabel Gula i Saskia, na sebi su prikazali izgled sezone: nonšalantan stav 21. veka koji kombinuje ženstvenost sa muževnošću. Kolekcija će biti dostupna u 250 prodavnica širom sveta, od 4. septembra 2014. godine.

Duhom kolekcije dominirala je kombinacija muževnog i ženstvenog, uz haljine sa bretelama i majicama sa naborima koje se nose ispod muških blejzera, bajkerskih i pilotskih jakni. Svileni krep i saten, fini kašmir i somot bili su najčešći materijali, dok su kaputi od veštačkog krzna, uz detalje od šljokica i vez od kamenčića dali svoj doprinos izgledu tekstura.

Za potrebe revije, istorijska Velika palata doživela je preobražaj u apstraktni gradski pejzaž sa grafičkim arhitektonskim crtama i bilbordima koji naglašavaju  prostor. Na ulazu u ovaj neobični ambijent nalazila se pozornica na kojoj je francuska zvezda u usponu, HollySiz, tokom modne revije održala nastup uživo.

U međuvremenu je publika širom sveta na sajtu hm.com imala ekskluzivan pristup događaju uz TV stručnjaka za francusku modu, Madmozel Agnes. Pre nego što je počeo prenos uživo, Madmozel Agnes je uživo ćaskala sa poznatim ličnostima i VIP gostima, a odvela je i kamere iza pozornice i tako publici širom sveta pružila neposredan doživljaj.

H&M Studio je novi naziv za H&M-ovu ključnu kolekciju sezonske mode. Uz pomoć sopstvenog posebnog tima dizajnera, H&M Studio će svake sezone u ograničenim serijama ponuditi kolekciju najatraktivnijih stilova i istaknutih odevnih predmeta.

„Izuzetno mi se dopala mešavina muževnog i ženstvenog stila koju je H&M Studio ponudio za jesen. Haljine sa bretelama i majice sa naborima predstavljaju nove glavne komade, posebno u kombinaciji sa blejzerima i bajkerskim jaknama. Suština je u tome da se pariski duh prenese na H&M svet“, kaže An-Sofi Johanson, direktorka odseka za dizajn, New Development.






„Obožavam H&M – veoma je uzbudljivo i zabavno biti ovde. Volim da kombinujem razne komade i uživam u kupovini u H&M-u, jer tamo uvek pronađem nešto novo”, naglasila je Džesika Alba.

„Tako je dobro biti na H&M Studio reviji u Parizu i videti ovo ograničeno izdanje kolekcije. H&M je sjajan brend – pristupačan je, nosiv i uvek u koraku sa modnim trendovima“, izjavila je Miranda Ker.



Reviju možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=H8JWZtsOvhg








2 коментара:

Love to hear from you!

 
OASAP - Street Fashion Women's Clothing Online