♥ 1st B-Day Party ♥
















Evo par saveta:


  • Izaberite igraonicu koja vam je blizu kuće, tako vam neće biti preveliki stres da li ćete stići na vreme
  • Spremite sami posluženje, kanapee možete spremiti za sat vremena (od vađenja iz frižidera, preko seckanja, do dekorisanja) 
  • Na torti se ne može uštedeti, pravili je sami ili je naručili (ja sam se jako teško odlučila za poslastičarnicu, jer sam ranije sama pravila ovakve torte, prepačunala sam se i ispalo bi isto, pri tom bih se sigurno nervirala zbog vremena i održavanja fondana, tako da sam rešila da se ne mučim na ovaj dan, nego da prepustim drugima)
  • Koji god termin da izaberete, nemoguće je da pogodite da se nekom detetu ne spava (svima je različit bioritam i uvek će neko zaspati pre ili na kraju rođendana)
  • Spremite poklončiće za goste u znak zahvalnosti što su vam uveličali slavlje svojim prisustvom
  • Baloni su im jako zanimljivi u ovom uzrastu, ali skupljaju prljavštinu nenormalnom brzinom

Idealan poklon:


Ako ste gost na 1. rođendanu, nećete pogrešiti sa garderobom, igračkama koje prave buku, guralicama ili konjićima za jahanje.

Ako ste roditelj:


Polako sa velikim i neobičnim poklonima, pogotovo u obliku životinja. Stavite ih u drugi ugao sobe i pustite dete da se samo zainteresuje i da mu priđe.

Isto tako i sa gostima. Ne verujem da neko dete ne počne da plače kada osobe koje nisu sa njim svaki dan počnu izneada da ga ljube i grle, oduševljeni što ga vide! :) 

Bonus savet:


Pevajte mu Danas nam je divan dan, par dana pred rođendan. Tako neće biti zbunjen ili se rasplakati kad svi u glas počnu da pevaju i tapšu. Dokaz su ove dve nasmejane sličice!

Srećan rođendan svim bebcima koji tek treba da slave!
I veeeliki poljubac!
:*



6 коментара:

  1. Srecan divan dan! :*
    Sve je superiska...

    ReplyDelete
  2. Mene ova zurka tek ceka :) srecan rodjendanko <3

    ReplyDelete
  3. Koliko ste gostiju imali,po ovim posluzavnicima vidim da su ostali gladni :-( Ja kada idem na rodjendan pa chak i u igraonicu uvek se spremim za klopu a cini mi se da je ovde bilo jako malo klope ako je ovo sve na prvoj slici sto se vidi...Nista zlonamerno,samo kada se vec pravi rodjendan,ne stedi se na posluzenju jer i gosti ne stede nivac za poklone,pozz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nisam štedela, za nas je ovo gozba! Proslava je bila mala, sa odabranim društvom i hrana nije bila u centru pažnje. Da, da, tih 17 kanapea na prvoj slici su svo posluženje ;) Nismo mi iz te priče, ali svaka čast ljudima koji imaju bogato posluženje :) Pozdrav!

      Delete
  4. srećan rođendanac sa zakašnjenjem :))
    kanapei izgledaju preukusno, ja sam slike
    hrane sačuvala u komp jer uvek tražim inspiraciju
    za zalogajčiće(obožavam da ih spremam....a i jedem)
    a torta...jao! meni bi bilo žao da je sečem :DD

    ReplyDelete

Love to hear from you!

 
OASAP - Street Fashion Women's Clothing Online