20. Maybelline Fashion Selection / 27.3.2012. St. George, Marina Milovanović, Seka Radončić

Coat: Zara
Turtleneck: Stradivarius
Skirt: Zara
Shoes: Aldo
Hair piece: Aldo
Bag: Danijela Opačić








Nezvanični izveštaj


























































































































Raznobojne kolekcije, pas kao upečatljiv detalj i napad na hranu brzinom skarabeja u filmu 'Mumija'. Ovo poslednje je ostavilo najveći utisak, tim više što smo se 'sprijateljili' sa konobarom 2 sekunde pre katastrofe i uspeli da napravimo par slika, jer kad je masa izašla sa revije, usledilo je padanje po stolu (jedna gospođa je pala preko punjenih viršlica i rukavom počistila sledeći pladanj), starija gospoda koja su pravila vavilonsku kulu od koktel zalogaja na kartonskom tanjiru su se probijala kroz gužvu da pobegnu na skrovito mesto za smazati, padanje preko banera koji je stajao pored stola, kao i video bima koji se opasno zaljuljao...Kako god bilo, pojela sam sva 3 koktel zalogaja i žalila sam jer nisam dovoljno brzo gutala da bih stigla da uzmem i jedan kolačić. A i po prirodi nisam od onih koji se bore za hranu...nema veze i ako trpim malo. A bogami, morili su nas i žeđu. Promoterke nisu davale Somersby između revija jer se 'nije ohladio', pa sam pila vodu Janu za decu 0.25l.
Takođe, za vreme pauze između revija, saslušala sam životnu priču jedne pripite gospođe iz Strahinića Bana, koja se završila njenim polivanjem Somersbijem, koji je stavila u urolani časopis za decu i njim mlatila pričajući o bivšem mužu.
Sve u svemu, dobar provod!


Zvanični izveštaj
























Treće veče 20. Maybelline Fashion Selectiona proteklo je u znaku revija modne kuće St. George i  kreatorki Marine Milovanović i Seke Radončić.

Modna kuća St. George je na reviji “Knez Igor”, u čast maestra Živana Saramandića, prikazala dečije, ženske i muške  kolekcije za proleće/leto kreatorki Milice Mavrak i Katarine Urošević, kao i kolekciju asesoara za jesen/zimu 2012/2013. Na reviji je nastupio i bend Project Tosh sa Prljavim Inspektorom Blažom.

Marina Milovanović predstavila je brend Rehab, koji čine ženska i muška sportska garderoba, a modele je, između ostalih, nosio i jedan od promotera Brenda, fudbaler Partizana Almani Moreira.

Gošća iz Makedonije Seka Radončić prikazala je kolekciju kojom proslavlja 15 godina rada i kojom u punom sjaju slavi raskošnu i večno inspirativnu lepotu žene.





5 коментара:

  1. Taj kaput sam ti uzivo pohvalila vec, savrsen je a ti si predivna i bas ti dobro stoji trakica!!! :):*

    ReplyDelete
  2. Kaput je tako dobar i karmin :)

    http://taanjicabb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Super je kombinacija a trakica je mnogo dobra :)

    ReplyDelete
  4. Super si izgledala,trakica ti odlično stoji:)

    ReplyDelete
  5. great post and pictures

    check out my blog and, if you want, let's follow each other on GFC or Bloglovin' or both ;)

    www.LAByDiana.com

    ReplyDelete

Love to hear from you!

 
OASAP - Street Fashion Women's Clothing Online